Dagens bilde

14.04.2020

Nå er det gått 5 uker siden verden ble en helt annen. Hvem hadde trudd dette ville skje,? på film ja men på riktig, Nei. Hva gjør en når dagene er snudd opp ned. Jeg har snudd dette til en unik mulighet til og være kreativ, laget masse bilder, sett på netflix, lydbok og podd på øret, gått turer og trent med min datter som plutselig ikke hadde noe fast trening lenger. Har endelig klart og komme videre med min hjemme side, så glad. Har til og med testet og stå opp før solen rundt kl 05. Det har vært en rar ting og gjøre men så befriende. Det sklei ut i påsken det er helt ok men er noe jeg absolutt vil ta opp igjen, tror jeg. Drømmen om en hjemme side har jeg hatt siden jeg startet med fine art bilder. Her vil jeg dele litt om hva som skjer innimellom. Når jeg kan litt mer hvordan hjemmesiden fungerer vil det komme en mulighet for og bestille bilder av meg om du ønsker det. Om det er ønskelig er det bare å sende meg en melding på https://www.facebook.com/tselentisfineart/

Tre dager tre bilder.

Sommerfugler var temaet mitt her, og jeg ville at det skulle bli tre helt forskjellige uttrykk noe jeg synes jeg har klart. Er så fascinert i sommerfugler. Det og gi meg selv oppgaver er viktig. Det gir livet og dagene en mening. Det og skape er en så fantastisk glede og timene bare flyr av sted. Tenk nå er det er varmere i været og sommeren nærmer seg og alt som har vært i dvale er nå igjen på vei til og komme til liv. Selv om vi er inne i karantene eller bare er forsiktig så vil blomster og dyr komme frem og gjøre som de alltid har gjort i mange tusen år.

Gleder meg til jeg kan gå barbeint og kjenne gresse mellom tærne, selv om nesa og øya ikke er like happy. Ha en fantastisk Torsdag.

1 hendelser på “Dagens bilde”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen